dermatron_logo

II. Népegészségügyi Konferencia 2011.

2011. február 24-én tartotta Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának szakmai és koordinációs bizottsága a 2011 évad hivatalos megnyitó rendezvényét és a soron következő szakmai konferenciáját. Az eseményen részt vettek a Programban résztvevő szakmai és civil szervezetek vezetői, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, Országos Tisztifőorvosi Hivatal, az Országos Élelmezési és Táplálkozástudományi Intézet, a Nemzeti Államigazgatási Központ, a World Health Organization (WHO) – Egészségügyi Világszervezet és a Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv vezetői, vezető tanácsadói.

A 120 fős szakmai konferencián ünnepélyesen került a 2011 évad kihirdetésre, a himnuszt követően bemutatásra kerültek a 2010 év eredményei, tapasztalatai, több szakmai előadás kíséretében (Szív és Érrendszeri Nemzeti Program – Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának szerepe a Népegészségügyben, ÁNTSZ Szűrőprogramok Országos Kommunikációja, OÉTI Nemzeti Sócsökkentő Program, OALI Egészség házhoz megy Program, Adat Management és Sajót, PR kommunikáció Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában).

A konferencián kidolgozásra került: 2011-es évad szakmai protokollja, kivitelezési terve, és a kapcsolódó szakmai programok összekapcsolása és bemutatásra került az Új eszközökkel felszerelt speciális szűrőállomás, ami 200 helyszínen lesz elérhető a Magyar Társadalom részére 2011 évadban.

Képek II. Népegészségügyi Konferencia 2011