dermatron_logo

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága is támogatja Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramját 2010-2020

Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság fontosnak tartja a „Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020” Program által végzett szűrővizsgálatokat. Államtitkársági szinten is nagy hangsúlyt fektetünk a jövőben a Program népszerűsítésére.

A gyermekek, családok testi és lelki jóllétének támogatása a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság kiemelt feladata. Ennek keretében partnerek vagyunk a Kopp Mária Lelki Egészség Stratégia prioritásának megvalósításában is. A Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram 2010-2020 hozzájárul a népegészségügyi szempontból kiemelt fontosságú szűrővizsgálatok biztosításához és az egészséges életmód kialakításához, tanácsadás nyújtásához.

Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság sikeres együttműködésben bízva, elvi és szakmai támogatásáról biztosítja a Programot.

Tisztelettel:

Novák Katalin
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkár

Dr. Kecskés Péter
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Család- és Népesedéspolitikai főosztályvezető

Novák Katalin Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkár, levele a Programhoz

Dr. Kecskés Péter Család- és Népesedéspolitikai főosztályvezető, levele a Programhoz