dermatron_logo

EGÉSZSÉG KÖNYV

A Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram 2010-2020-2030 hivatalos kiadványai az Egészség Könyvek felnőtt és gyermek kiadásai, mely eddig 1 200 000 példányban jelentek meg.

Az Egészség Könyv felnőtt kiadása több mint 200 oldalon tartalmazza a megelőzéssel kapcsolatos lehetőségeket a szakmai és koordinációs bizottság oldalait, információkat a betegségekről. Segítségével a lakosság folyamatosan nyomon követheti saját egészségi állapotának alakulását kiemelten fontos a páciensek és a családorvosok részére. Érdekes és színes tartalmával az olvasó megismerheti az egészség megőrzés és az egészséges életmód lehetőségeit. Az Egészség Könyv ingyenesen elérhető az összes programhelyszínen, gyógyszertárakban, háziorvosoknál és a stratégiai partnereknél. A megjelenési példányszámot a Program koordinációs bizottsága a helyszínek függvényében jelenteti meg éves szinten 150 000 példányban.

A Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram 2010-2020-2030 Gyermek Prevenciós Programjának keretében „Az utazás az egészség birodalmába”’ három Egészség Könyv jelenik meg minden évben az Általános Iskolás, Középiskolás, és a Felsőoktatási Intézményekben tanuló gyermekek részére évi 75 000 példányban érdekes, izgalmas és színes tartalommal.

Egészség Könyv - Felnőtt Kiadás
Egészség Könyv - Általános Iskolák
Egészség Könyv - Középiskolák
Egészség Könyv - Felsőoktatás