dermatron_logo

MÁESZ VEZETŐ HÍREK

Összefoglaló MÁESZ szakmai nyílt nap 2020

2020. június 5-én került megrendezésre a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram 2010-2020-2030 első szakmai nyílt napja, ahol részt vettek a 76 szakmai szervezet vezetői, vezető tanácsadói és a programmal együttműködő civil szervezetek, ugyanakkor képviseltették magukat a stratégiai partnerek is.

A WHO életbe léptette a világméretű egészségügyi vészhelyzetet

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 2020. január 31-én a genfi tanácsülésén úgy döntött, hogy a kínai Vuhanból kiindult koronavírus járvány miatt kialakult krízishelyzetre reagálva életbe lépteti a globális egészségügyi vészhelyzetekre kidolgozott protokollt.

Eredményes MÁESZ munkacsoporti megbeszélések 2020/I.-II.

Teltházas környezetben sikeresen lezajlottak a Népegészségügyi Prevenció Magyarországon – Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának 2020. első szakmai bizottsági ülései.

Átadták az idei Kibédi Mátyus István emlékérmet és díszoklevelet

Átadták az idei Kibédi Mátyus István emlékérmet és díszoklevelet az Obesitologia a Magyar Elhízástudományi Társaság szakmai elismerését.

WHO „Health Promoting Schools” (HPS) Konferencia Oroszország, Moszkva

Dr. Somhegyi Annamária képviselte Magyarországot WHO „Schools for Health in Europe Network Foundation” (SHE) konferencián.

Országos Rendőr-főkapitányság évzáró szakmai előadás MÁESZ

Országos Rendőr-főkapitányság évzáró szakmai előadás a VI. Országos Iskolarendőr szakmai napon a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020-2030 és az ORFK-OBB rendőrség prevenciós tevékenységének összefüggéséről.

World Congress of Chinese Medicine 2019.

Több mint 1000 résztvevő vett részt a világ 74 országából a 16. Kínai Gyógyászat Világkongresszusán - World Congress of Chinese Medicine 2019.